HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Büyükbaş Hayvan Besiciliği Çiftçi Kredisi

Büyükbaş Hayvan Besiciliği Çiftçi Kredisi

Büyükbaş Hayvan Besiciliği Sertifikası Nedir?

Büyükbaş hayvan besiciliği sertifikası, ‘besicilik’ yapmak isteyen çiftçi ve çiftçi adayları için hazırlanmış bir sertifika programıdır. Bu programla katılımcıların besicilik konusunda daha başarılı bir bakış açısına sahip olması hedeflenmektedir. Hayvan bakımı, tarımsal verimlilik ve üretim konusunda en doğru sonuçlara ulaşılması noktasında büyükbaş hayvan besiciliği sertifika programının çok büyük önemi vardır.

Besicilik, hayvanların etinden faydalanmak üzere verimli ömürleri boyunca beslenmeleri ve sonrasında kesilmeleri sürecini ifade eder. Ekonomik bir faaliyet olarak tercih edilen besicilik Türkiye’de profesyonel ve amatör olarak gerçekleştirilmektedir. Verimliliğin arzu edilen seviyeye ulaşmaması çeşitli sertifika ve hibe – destek programlarını gündeme getirir. Bu anlayıştan hareketle Büyükbaş hayvan besiciliği sertifikası almak oldukça önemlidir.

Büyükbaş Hayvan Besiciliği Sertifikası Neden Alınır?

Besicilik faaliyeti verimliliğin arzu edilen seviyede olmaması nedeniyle zordur. Üstelik Türkiye’de et ihtiyacının sürekli olarak artması nedeniyle desteklenmektedir. Desteklerin doğru kişilere verilmesi adına en önemli konulardan bir tanesi olan sertifika sayesinde desteklerin koşulları karşılanmaktadır. Bunun yanı sıra besicilik ile alakalı verilen eğitimler sayesinde işletmede yapılan hatalar ve hayvan bakımındaki sorunların giderilmesi sağlanmaktadır.

Besicilik sertifikası ile verimliliği elde etmek en büyük avantajlardan bir tanesi olurken kurumların destek programlarına başvuru için de sertifika ibrazı zorunlu kılınmıştır. Bu çerçevede uzun süredir besicilikle ilgilenen ya da bu işe yeni adım atacak çiftçiler besicilik sertifika programına katılım sağlar.

Büyükbaş Besicilik Sertifikası Faydaları

Büyükbaş hayvancılık faaliyeti ile ilgilenen pek çok kimse süt sığırcılığının yanı sıra besicilik de yapar. Ancak besiciliğin doğru yöntemlerle yapılmaması et verimliliği konusunda ciddi problemleri beraberinde getirmektedir. Bu sorunların önüne geçmek ve aşağıdaki avantajları elde etmek ister misiniz? O halde büyükbaş hayvan besiciliği sertifikası almanız önerilmektedir.

  • Sığırların konforlu bir ortamda beslenmese sağlanır,
  • Çağa uygun makine ve ekipmanların tercih edilmesi söz konusudur,
  • Bilinçli üretim çerçevesinde daha verimli et elde etmek mümkündür,
  • Maliyetlerin kontrol altına alınarak kârlı üretim desteklenmektedir,
  • Teşvik ve hibelerden fayda sağlamak adına gerekli belgeler elde edilmektedir.

Tüm bu avantajları sayesinde siz de büyükbaş besi sertifikasını almalısınız.

 

Ziraat Bankasının sağladığı desteklerin artması bu mesleğin günümüzde popüler mesleklerden biri olmasına yol açmıştır. Farklı kurum, kuruluş ve devletin bu mesleği desteklemesi, kredi ve teşvik vermesi bu alana yönelimi arttırdı. https://tarimsalkrediegitimi.subu.edu.tr/magaza