HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi Fırsatı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi Fırsatı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi Fırsatı

Günümüz itibariyle Ziraat Bankası Tarım Kredisi kapsamnda çiftçilere 1,5 Milyon Türk Lirası’na kadar kredi desteği sunulmaktadır. Özellikle genç çiftçileri desteklemek konusunda kapsamlı bir faaliyetin merkezinde yer alan Ziraat Bankası tarım kredileri konusunda adından sıklıkla söz ettirmektedir. Burada kimi zaman Ziraat Bankası’nın daha düşük faiz oranlarıyla ve daha esnek geri ödeme planlarıyla devreye girdiğini ifade etmek mümkün olmaktadır.

Ziraat Bankası tarım kredileri çiftçilere, toprak sahiplerine ve tarımda payı olan ve şartları sağlayan diğer kişilere verilmektedir. Tarım kredisi süreci, Ziraat Bankası şubesine başvuru ile başlamaktadır.  Ziraat Bankası şubeleri vatandaşlara tarımsal krediler hakkında tüm detayları aktarıp sonrasında adaylardan bazı evrakları hazırlamasını istemektedir. Bu evraklar arasında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SAYEM) tarafından verilen zorunlu çiftçi eğitimlerinin sertifikalarının da yer alması "zorunludur" Sunulan dosyalar sorasında tüm şartları karşılayan ve Ziraat Bankası tarafından krediye uygun görülen çiftçilere kredi desteği vermektedir. Özellikle Genç çiftçi kredisi son zamanlarda adından sıklıkla söz ettiren kredi türü olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.