HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Çiftçi Kredisi Almak için Başvuru ve Diğer Hususlar

Çiftçi Kredisi Almak için Başvuru ve Diğer Hususlar

Çiftçi Kredisi Almak için Başvuru ve Diğer Hususlar

Çiftçi kredisi almak isteyen çiftçiler için ekonomik anlamda güçlü bir yapıya sahip olmak söz konusu. Bu çerçevede kredi imkânına başvururken bazı koşulları yerine getirmek ve belge ibraz etmek şart. Siz de bir çiftçi olarak tarımsal kredi imkânlarını en iyi şekilde değerlendirmek mi istiyorsunuz? O halde fırsatlar ve koşullarla alakalı bütün detaylara daha yakından bir göz armalısınız!

Tarım kredileri, çiftçilerin ekonomik koşullar nedeniyle yaşadığı zorlukların üstesinden gelme adına sunuluyor. Bu kredilerde amaç tarım üretimini desteklemek ve çiftçilerin kırsal alanı terk etmelerinin önüne geçmek. Özellikle genç nüfusun kırsal bölgelerde kalmasını desteklemek adına Çiftçi Kredisi tercih ediliyor. Siz de bu konuda destek almak adına çiftçi kredisi ayrıcalıklarını değerlendirmeye başlayabilirsiniz. İşte kredi ile alakalı bütün merak ettikleriniz!

Çiftçi Kredisi Olarak Destek Fırsatları

Kredi fırsatlarından fayda sağlamak isteyen kimseler için özel koşullar belirlenmiş durumda. Bu kapsamda çiftçi adayları ve halen bu işi yürütenler için 2 farklı kredi imkânı sunulmaktadır. Siz de bu konuda fırsatları değerlendirmek istiyorsanız mutlaka çiftçi kredileri konusunda koşullara bir göz atmalısınız!

Genç Çiftçi Kredisi Koşulları

Tarımsal üretime katkı yapmak isteyen bir genç olarak kredi kullanmak istediğinizde aşağıdaki koşulları değerlendirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Bu sayede daha kaliteli bir sürecin sizleri beklediğini de bilmelisiniz!

  • 18 ile 41 yaşları arasında olmak,
  • En az lise eğitimi almış olmak,
  • Hibe ve destek programları için hazırlanan sertifika programlarına katılmak,
  • Ücretli olarak herhangi bir işte çalışmamak.

Kadın Çiftçi Kredisi Koşulları

Kadın çiftçi kredisi koşulları da tarımsal üretimin desteklenmesi adına dikkat çeken konulardandır. Bu çerçevede koşullar şu şekilde sıralanmaktadır.

  • En az 18 yaşında olmak,
  • İlköğretim 8 yıllık eğitimi tamamlamak,
  • Ücretli olarak bir işte çalışmamak,
  • Sertifika programına katılma.

Tüm bu koşulları sağlayan kadınlar tarımsal üretime katılmak adına harekete geçmelisiniz. Profesyonel bir bakış açısıyla değerlendirme yaparak kredi ve desteklerden yararlanmalısınız. Hem sertifika programı hem de krediler için size destek sağlıyoruz. O halde bu konularda bilgi almak adına bizimle iletişime geçebilirsiniz.