HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Çiftçilere Düşük Faizli Kredi Müjdesi!

Çiftçilere Düşük Faizli Kredi Müjdesi!

Çiftçi Kredileri (Kadın ve Genç Çiftçi) çiftçileri desteklemeye yönelik olarak Ziraat Bankası tarafından Cumhurbaşkanı Kararı'nda yer alan şartları sağlayan tüm vatandaşların hizmetine sunulmuştur. 2 yıl anapara ödemesiz ve 10 yıl vadeli bu kredi seçeneği 1.500.000 TL'ye kadar finansman sağlamaktadır.

Ziraat Bankası çiftçilerin yüzünü güldürdü! Bir çok alanda kullanılabilecek kredi desteği ile çiftçinin cebi biraz rahatlayacak! Ziraat Bankası Faiz indirimli (Subvansiyonlu) kredi detayları için sitemizi inceleyebilirsiniz. 

Ziraat Bankası tarafından Kredi Başvurusu için "ZORUNLU TUTULAN EĞİTİMLERİ" yetkili kurum olarak katılımcılara sunmakla yükümlüyüz. Kredi hakkında sorularınız için Ziraat Bankası ile iletişime geçmeniz veya en yakın şubeye başvurmanız gerekmektedir.

Eğitim süreçleri 1 aydır ve 550₺ ücreti bulunmaktadır. Online olarak gerçekleşecek bu programlarda 1 ay içerisinde kendi müsaitliğinize göre sisteme girerek eğitim videolarınızı izleyebilirsiniz.

Eğitim sonunda e-Devlet sisteminize sertifikanız 5 iş günü içerisinde eklenecek ve bu sertifikayı Ziraat Bankası'na ibraz ederek Çiftçi Kredisinden faydalanma imkanını bulabileceksiniz. "EĞİTİM VE SERTİFİKA ZORUNLUDUR" Detaylar ve Kayıt İçin: https://tarimsalkrediegitimi.subu.edu.tr/magaza