HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Çiftçilere Kredi Müjdesi!

Çiftçilere Kredi Müjdesi!

Çiftçilere Kredi Müjdesi

 

Tarımsal üretimin emekçileri olan çiftçilere kredi müjdesi! Üretimde verimliliği desteklemek ve sürdürülebilir üretime olanak tanımak adına Ziraat Bankası öncülüğünde yepyeni kredi imkânları ön plana çıkıyor.

Türkiye’de tarımsal üretimin son yıllarda yaşadığı kan kaybını önlemek ve üreticiye can suyu vermek adına Ziraat Bankası desteğiyle yeni krediler açıklandı. 2 yıl geri ödemesiz ve 1.000.000 TL’ye varan kredi imkânları sayesinde çiftçiler işletmelerini daha sağlam temeller üzerine kuracak. İşte birbirinden özel imkânlar getiren çiftçi kredileri ile alakalı merak edilenler!

Ziraat Bankası Çiftçilere Ne Kadar Kredi Verecek?

 

Ziraat Bankası’nın genç çiftçiler ve kadın çiftçiler için yayınladığı kredi imkânları tarımsal üretimi canlandırmayı amaçlıyor. Şartları ve imkânları oldukça dikkat çekici olan kredilerin detaylarına daha yakından bir göz atalım!

Genç Çiftçi Kredisi

 

Bu paket Türkiye’de üretim yapan genç çiftçi sayısının arttırılmasını hedefliyor. Paket kapsamında 18 – 41 yaş aralığındaki çiftçilere destek verilecek. En az lise mezunu olması istenen ve herhangi bir yerde ücretli olarak çalışmaması da gerekiyor. Üstelik Genç Çiftçi Kredisi vadesi 2 yıl ana para ödemesiz 10 yıla kadar çıkıyor.

Kadın Çiftçi Kredisi

 

Tarımsal üretimde rolü oldukça fazla olan kadınların çiftçi rolüyle üretime daha fazla katılması adına Kadın Çiftçi Kredisi uygulaması başladı. 18 yaşını tamamlamış ve 8 yıllık ilköğretim mezunu olan kadınlara kredi imkânı sağlanıyor. Ancak bu şartları sağlayan kadınların ücretli olarak bir işte çalışmamaları gerekiyor. 1.000.000 TL’ye kadar sağlanan kredi 2 yıl anapara ödemesiz 10 yıllık vade ile alınabiliyor.

Tarımsal üretimde rolü hayli fazla olan Ziraat Bankası her dönem olduğu gibi bu dönem de üretimde sürdürülebilirliği sağlıyor. Başvuruların 13 Nisan 2022’de başladığı kredilere son başvuru tarihi 31 Aralık 2023. Üstelik kredi kapsamında canlı hayvan alımı ve sera yapımı gibi giderler karşılanıyor. Ayrıca kiralık işletmelerin kira ödemeleri gibi pek çok gider kalemi kredi kapsamında. Bu nedenle de çiftçilerin sermaye sorunu yaşamadan üretim gerçekleştirmesi mümkün oluyor. Siz de bir çiftçi olarak Ziraat Bankası Kredisi şartlarını inceleyerek başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

 

Ziraat Bankasının sağladığı desteklerin artması bu mesleğin günümüzde popüler mesleklerden biri olmasına yol açmıştır. Farklı kurum, kuruluş ve devletin bu mesleği desteklemesi, kredi ve teşvik vermesi bu alana yönelimi arttırdı. https://tarimsalkrediegitimi.subu.edu.tr/magaza