HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Çiftçi Kredisi

Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Çiftçi Kredisi

Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Sertifikası Nedir?

Etlik Piliç Yetiştiriciliği Sertifikası, tavuk eti üretimi konusunda başarılı bir süreç için gereklidir. Üreticilerin piliç ve piliç üretimi konusunda bilgi birikimine sahip olması adına önemli olan bu sertifika sayesinde yetiştiriciliği daha makul standartlarda gerçekleştirmek mümkün. Bu noktada siz de bir etlik piliç yetiştiricisi olmak mı istiyorsunuz? Bu durumda sertifika alarak pek çok fırsattan faydalanabilirsiniz.

Piliç yetiştiriciliği diğer hayvancılık faaliyetleri ile kıyaslandığında çok daha titizlik gerektiren bir konudur. Piliçlerin daha sağlıklı olmaları adına oldukça değerli bir konu olan broiler konusunda sertifika alarak bilgi birikiminizi en iyi seviyeye taşıyabilirsiniz. Özellikle bakım, hastalıklar ve daha fazla verim elde etmek için etlik piliç yetiştiriciliği sertifikası almalısınız.

Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Sertifikası Nasıl Alınır?

Piliç yetiştiriciliği sertifikası alarak ne tür avantajlar elde edebileceğinizi merak ediyor musunuz? Profesyonel bir sürece kapı aralamak istiyorsanız bu konuda yapmanız gereken sadece sertifika sürecinin size neler getireceğine daha yakından bir göz atmak. Yetiştiricilik konusunda başarılı olmak ve mevcut bilgilerinizi arttırmak istiyor olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece broiler sertifikasına sahip olmak gerekir.

Halen bir etlik piliç yetiştiricisiyseniz ya da daha önce bu işe hiç girmediyseniz sertifika alarak daha başarılı sonuçlardan faydalanabilirsiniz. Yetiştiricilik konusunda bilgi ve becerileri iyileştirmeyi hedefleyen sertifika ile kazanımlarınız bununla da sınırlı değil. Çünkü sertifikayı şart koşan pek çok kurumun hibe ve destek programlarına katılım için de sertifika almak gerekiyor.

Etlik Piliç Yetiştiricisi Sertifikası Faydaları

Piliç yetiştiriciliği sertifikası alırken elde edeceğiniz kazanımlarla pek çok ayrıcalığa ulaşabilirsiniz. Bu konuda size sunulan seçenekler şu şekildedir.

  • Piliç bakım ve yetiştiriciliğinde maliyetleri düşürerek finansal sürdürülebilirliği sağlamak mümkündür,
  • Piliçlerin sağlıklı ve verimli olması desteklenmektedir,
  • Teşvik ve hibeler için gerekli bütün şartlar sağlanır,
  • Üretimde kullanılacak makine ve ekipman konusunda bilgi sahibi olunmaktadır,
  • Broiler yetiştiriciliğinde modern yaklaşımlara sahip olmak mümkün olur.

Tüm bu çözümler ve çok daha fazlası için siz de sertifika programına katılabilirsiniz. Sertifika sayesinde daha bilinçli ve kârlı bir yetiştiricilik fırsatı elde edeceksiniz.

 

Ziraat Bankasının sağladığı desteklerin artması bu mesleğin günümüzde popüler mesleklerden biri olmasına yol açmıştır. Farklı kurum, kuruluş ve devletin bu mesleği desteklemesi, kredi ve teşvik vermesi bu alana yönelimi arttırdı. https://tarimsalkrediegitimi.subu.edu.tr/magaza