HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Genç Çiftçiye 1,5 Milyon TL Kredi

Genç Çiftçiye 1,5 Milyon TL Kredi

Genç Çiftçiye 1.5 Milyon TL Kredi

Genç Çiftçi Kredisi ile 1.5 Milyon TL kredi kullanarak tarımsal üretimi destekleyecek bir çözüme ulaşmak muhtemel. Bu çerçevede tarımın daha verimli bir şekilde üretime katkı sağlaması ve ülke kalkınmasını desteklemesi söz konusu. Siz de genç çiftçi kredileri bağlamında ne tür ayrıcalıklar elde edebileceğinizi merak ediyor musunuz? O halde koşullar, başvuru imkânları ve çok daha fazlasını değerlendirebileceksiniz.

Genç Çiftçi, Ziraat Bankası tarafından 18 ile 41 yaşları arasında olan kişiler olarak kabul ediliyor. Bu kimseler kredi imkânlarından fayda sağlamak ve üretimi daha başarılı noktalara taşımak adına dikkat çekiyor. Peki, genç çiftçi olarak kullanacağınız kredi ile ilgili bilmeniz gerekenler neler?

Genç Çiftçiye 2 Yıl Anapara Ödemesiz Kredi

Genç çiftçilerin 2 yıl anapara ödemesiz şekilde kredi kullanmaları Ziraat Bankası vasıtasıyla mümkün oluyor. Bu çerçevede genç çiftçiler kredi imkânlarını değerlendirerek oldukça başarılı çözümlerden fayda elde edebiliyor. Vadesi 10 yıla kadar uzatılabilen 1.5 Milyon TL değerindeki kredinin çiftçilere uygun bir vade planlamasının olması da oldukça önemli.

Siz de bir genç çiftçi olarak koşulları sağlayıp sağlamadığınızı değerlendirerek 2 yıl anapara ödemesiz bir şekilde kredi kullanabileceksiniz. Kredinin genel manada avantajları ortaya çıkarıyor olması genç çiftçiler için farklı sektörlerde yatırım fırsatlarını gündeme getiriyor. Peki, genç çiftçiler 1.5 Milyon TL krediyi hangi alanlar için kullanabiliyor?

Genç Çiftçi Kredisinde Desteklenen Sektörler

Çiftçilerin üretim süreçlerinin tamamında kaynak sıkıntısı yaşamaları üretim noktasında ciddi problemlere yol açıyor. Bu problemlerin üstesinden gelmek adına çiftçi kredilerinin kullanılabileceği alanları aşağıdaki şekilde değerlendirmek mümkün. İşte genç çiftçi kredisiyle destek alınabilecek sektörler!

  • Süt Sığırı Yetiştiriciliği
  • Besi Sığırı Yetiştiriciliği
  • Etlik Tavuk Yetiştiriciliği – Broiler
  • Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği
  • Seracılık
  • Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği

 

Tüm bu alanlarda destek alma imkânınız olduğu gibi kaliteli bir yatırım fırsatı da sizleri bekliyor. İhtiyaç duyduğunuz mali fırsatları değerlendirmek adına mutlaka Genç Çiftçi Kredisi değerlendirmesi gerçekleştirmelisiniz. Sertifika gibi pek çok koşulu dikkate alarak gerçekleştireceğiniz başvuruları titiz bir şekilde değerlendirmek şart. Bizimle iletişime geçerek değerlendirmelerinizi yapın!