HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Hangi Harcamalar Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisine Konu Edilebilir

Hangi Harcamalar Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisine Konu Edilebilir

Başta canlı hayvan alımı olmak üzere sera yapımı ile alakalı inşai harcamalar, kiralık işletmeler için kira ücretinin ödenmesi, traktör hariç faaliyet konusu ile alakalı makine alımı ile alakalı gerekli şartların sağlanması ile beraber alınacak olan Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi kullanılabilecektir.

 

Yapılacak olan Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi başvurusu öncesinde mutlaka gerekli şartların dikkatlice incelenmesi ve buna göre başvurunun herhangi bir sorun olmadan yapılabilmesi önemlidir. Kullandırılacak olan kredi için Ziraat Bankası cari faiz oranları uygulanmaktadır. Hali hazırda çiftçilere verilmekte olan destekler bulunsa da Ziraat Bankası bu konuda oldukça başarılı adımlar atarak çiftçilerin yanında olduğunu her daim göstermeye devam eden bir bankadır.

 

İnsanların bir kısmı Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi ile alakalı geri ödeme koşulları ile alakalı tam olarak bilgi sahibi olamamaktan şikayetçi olabiliyorlar. Alınacak olan kredi tutarına bağlı olarak banka tarafından geri ödeme şartları belirlenmektedir. En güncel sonuçlar için banka ile iletişime geçilmesi gerekecektir.