HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Küçükbaş Hayvancılık Çiftçi Kredisi

Küçükbaş Hayvancılık Çiftçi Kredisi

Küçükbaş Hayvancılık Sertifikası Nedir?

Küçükbaş Hayvancılık Sertifikası, küçükbaş hayvancılık faaliyetini desteklemek adına sunulan program sonrasında verilmektedir. Çiftçi ve çiftçi adaylarının kaliteli üretime imkân tanıması açısından oldukça önemli olan bu sertifika hayvansal üretimde verimliliği sağlayan en önemli çözümlerden bir tanesidir. Bu yönüyle çiftçilik konusunda başarı hedefleyen herkes için sertifika programına katılım sağlanmaktadır.

Küçükbaş Hayvancılık diğer hayvancılık faaliyetlerinde olduğu gibi verimliliğin arzu edilen seviyede olmadığı alanlardan bir tanesidir. Üretimin sürdürülebilir bir çerçeveye oturtulması amacıyla tercih edilen sertifika programı kalite odaklılığı destekler. Üstelik bazı kurumların sunduğu hibe ve teşvik programları için başvuru koşullarında sertifika alma zorunluluğu bulunmaktadır.

Küçükbaş Hayvancılık Sertifikası Neden Alınır?

Hayvancılık, Türkiye’de çok stratejik öneme sahip sektörlerden bir tanesi olsa da yeterince başarılı şekilde gerçekleştirilmemektedir. Bu nedenle de küçükbaş hayvancılığın desteklenmesi adına profesyonel bakış açılarının sürdürülmesi söz konusu olur. Küçükbaş Hayvancılık Sertifikası bu anlayıştan hareketle daha kaliteli bir üretimi gündeme getirmektedir. Üretimde verimliliği sağlayacak bütün önlemler alınırken aynı zamanda hibe ve destek programlarından da faydalanma söz konusu olur.

Küçükbaş hayvancılık alanında faaliyetler sürdürmek isteyen herkes için oldukça ayrıcalıklı bir çözüm olan sertifika sayesinde kurumların desteklerini de almak mümkündür. Zira pek çok kurum için hayvancılık sertifikası sahibi olmak en önemli şartlardan bir tanesidir. Siz de bu konuda sertifika başvurusu yaparak kaliteli bir hayvancılık faaliyeti gerçekleştirebilirsiniz.

Küçükbaş Hayvancılık Sertifika Programının Faydaları

Hayvancılık faaliyetlerini daha başarılı bir şekilde gerçekleştirmek istediğinizde sertifika alarak pek çok avantajı tercih edebileceğinizi unutmamalısınız. Bu konuda yapmanız gereken sadece sertifika programı ile alakalı olarak ne tür ayrıcalıklar elde edeceğinize daha yakından göz atmak olmalıdır. İşte küçükbaş hayvancılık konusunda sizi bekleyen ayrıcalıklar!

  • Maliyetlerin kontrol edilmesi ile finansal sürdürülebilirliği sağlamak,
  • Hayvanların bakımı ve yaşam kalitesini daha iyi seviyede gerçekleştirmek,
  • Hayvan hastalıklarını önleyerek daha sağlıklı sürülere sahip olmak,
  • Küçükbaş hayvancılığı daha bilinçli bir şekilde gerçekleştirmek,
  • Teşvik ve hibelerden fayda sağlamak adına koşulları yerine getirmek.

Tüm bu faydaları ve çok daha fazlası ile siz de küçükbaş hayvancılık sertifikası ayrıcalıklarını yaşamaya ne dersiniz?

 

Ziraat Bankasının sağladığı desteklerin artması bu mesleğin günümüzde popüler mesleklerden biri olmasına yol açmıştır. Farklı kurum, kuruluş ve devletin bu mesleği desteklemesi, kredi ve teşvik vermesi bu alana yönelimi arttırdı. https://tarimsalkrediegitimi.subu.edu.tr/magaza