HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Seracılık (Basit Sera) Çiftçi Kredisi

Seracılık (Basit Sera) Çiftçi Kredisi

Seracılık (Basit Sera) Sertifikası Nedir?

Seracılık Sertifikası, serada üretim yapmak ve verimliliği yakalamak adına tercih edilen oldukça önemli bir seçenektir. Sertifika programına katılan adayların tamamı profesyonel bir çözüm tercihinde bulunurken ihtiyaca özel bir anlayışı da gündeme getirir. Bu çerçevede programa katılan her aday için yüksek standartlarda sonuçlara ulaşmak muhtemeldir. Peki, seracılık (basit sera) sertifikası kimler içindir?

Bir yetiştiricinin seracılık faaliyetini gerçekleştirmesi oldukça değerlidir. Ancak bu faaliyet bazen zorlu bazen de profesyonellik gerektiren bir sürece işaret eder. Sürecin daha verimli bir şekilde tamamlanabilmesi adına bilinçli üretim elzemdir. Bu çerçevede sunulan seracılık (basit sera) sertifikası sayesinde en verimli sonuçlar ortaya çıkar.

Seracılık (Basit Sera) Sertifikası Neden Alınır?

Sertifika alarak üretim gerçekleştiren pek çok üretici için verimlilik ve sürdürülebilirlik ön plandadır. Zira bilinçsiz üretimin neden olduğu problemler geri döndürülemez sorunların da ortaya çıkışına zemin hazırlar. Hem kaynakları daha verimli bir şekilde kullanmak hem de üretimde elde edilen miktarları arttırmak adına seracılık sertifikası almalısınız.

Üretim sürecine yeni başlayacak olan bir seracı ya da uzun yıllardır bu işi gerçekleştiren bir üretici olabilirsiniz. Bilgi birikimini arttırmak ve daha kaliteli bir üretim faaliyeti gerçekleştirmek adına seracılığı tercih etmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Bu sayede seradan elde edilen ürünler sadece nicelik açısından değil nitelik açısından artış gösterir. Her üretici için önemli olan bu duruma ek fırsatlar da vardır. Teşvik ve hibe programlarından faydalanmada seracılık sertifikası almak çok önemlidir.

Seracılık Sertifikası Faydaları Nelerdir?

Sertifika sahibi olmak çok önemli ve gereklidir. Özellikle de üretim sürecini destekleyecek bir eğitimi kapsayan sertifikalarla siz de pek çok ayrıcalığı elde edebilirsiniz. Bu konuda çok dikkat çekici olan seracılık sertifikası sayesinde şu ayrıcalıkları elde edebileceğinizi kesinlikle unutmamalısınız.

  • Sebze ve meyve yetiştiriciliğinde maliyetleri daha makul seviyelere çekebilirsiniz,
  • Yetiştiricilik esnasında insan sağlığına olumsuz etki yapacak uygulamalardan kaçınmayı öğrenebilirsiniz,
  • Verimliliği arttırırken doğal ve kaliteli ürünler elde edebilirsiniz,
  • Teşvik ve hibe programlarına katılım için çok önemli şartları yerine getirirsiniz.

Tüm bu ayrıcalıkları düşünüldüğünde seracılık sertifikası almak şart!

 

Ziraat Bankasının sağladığı desteklerin artması bu mesleğin günümüzde popüler mesleklerden biri olmasına yol açmıştır. Farklı kurum, kuruluş ve devletin bu mesleği desteklemesi, kredi ve teşvik vermesi bu alana yönelimi arttırdı. https://tarimsalkrediegitimi.subu.edu.tr/magaza