HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Sübvansiyonlu Tarım Kredileri

Sübvansiyonlu Tarım Kredileri

Sübvansiyonlu Tarım Kredileri

 

Sübvansiyonlu tarım kredileri ile kredi kullanma ayrıcalıklarına ulaşmak mümkün. Hem genç çiftçiler hem de kadın çiftçiler tarafından oldukça önemsenen tarım kredileri ile alakalı bütün merak ettiklerinizi cevaplıyoruz. Üstelik kullanacağınız krediler sayesinde de finansal anlamda başarıyı elde edebilirsiniz.

Tarım kredileri, son yılların en çok tercih edilen çözümlerinden olurken çiftçilerin avantajlarla dolu bir deneyim yaşamaları adına da dikkatleri çekiyor. Bu çerçevede finansal olarak güçlü olmayan çiftçiler sübvansiyonlarla tarımsal üretime destek veriyor. Bu çerçevede kırdan kente göç de önleniyor. Siz de kırsal alanda çiftçilik mesleği ile ilgileniyorsanız ve başarılı bir üretim arzu ediyorsanız kredileri değerlendirmeye hemen başlayabilirsiniz.

Sübvansiyonlu Tarım Kredileri Neleri Kapsıyor?

 

Tarım kredilerinin başarılı bir şekilde ilgililere ulaştırılması genel itibarıyla önemli. Nitekim pek çok çiftçi ve çiftçi adayı sermaye konusunda yaşadığı eksiklik nedeniyle problemlerle karşı karşıya kalıyor. Siz de bir çiftçi adayı olarak yeni kredilerden fayda sağlamak istiyorsanız mutlaka şartlara ve avantajlara bir göz atmalısınız!

Kadın Çiftçi Kredisi

 

Kadın çiftçi kredisi; kadınların 18 yaşından büyük, ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Ayrıca bir işte ücretli olarak çalışmaması koşuluyla tercih edilen çok değerli bir kredi. Krediden fayda sağlamak isteyenlerin ayrıca Kadın Çiftçi Sertifikası alması da gerekiyor. 1 Milyon TL’ye kadar 10 yıl vadeli kredi fırsatları gündeme geliyor. Üstelik bu kredi üretimde sürdürülebilirliği de sağlıyor. Siz de bu konuda kadın çiftçi kredilerini tercih ederek en başarılı sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Genç Çiftçi Kredisi

 

Genç çiftçi kredisi; 18 – 41 yaş arası gençlerin kredi kullanarak tarımsal üretime katkı sağlaması noktasında büyük öneme sahip. Lise mezunu ve herhangi bir işte ücretli olarak çalışmayan gençlerin faydalanabileceği bu kredi için Genç Çiftçi Sertifikası almak gerekiyor. Tıpkı kadınlara sağlanan avantajlar gibi 1 Milyon TL’ye ulaşan miktarlarla kredi fırsatlarını değerlendirmek muhtemel. Üstelik vade fırsatları da 2 yıl anapara ödemesin 10 yıl şeklinde kabul ediliyor.

Siz de bu kredi fırsatlarını değerlendirerek üretimde başarıyı elde etmeye ne dersiniz? O halde başvurularınızı hemen yapın!