HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Tarım Kredisi Nasıl Alınır

Tarım Kredisi Nasıl Alınır

Ziraat Bankası Tarım Kredisi

Ziraat Bankası tarım kredisi kullanarak tarımsal üretimde daha başarılı olabileceğinizi biliyor muydunuz? Üretim daha başarılı bir çerçeveye oturtulmasında oldukça önemli yeri olan Ziraat Bankası tarım kredileri sayesinde siz de hayallerinizdeki işletme yapısına sahip olabileceksiniz. 1.500.000 TL’ye varan kredi imkânları ve diğer bütün seçenekler için siz de hemen nelerle karşı karşıya olduğunuzu değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası, genç girişimcilerin hem nitelik hem de nicelik bakımından arttırılmasını sağlamak adına kredi ve destek programları yayınlamaya devam ediyor. İşletme kurmak, mevcut işletmesini büyütmek veya işletme standartlarını daha iyi bir noktaya taşımak isteyenler için Ziraat Bankası tarım kredisi dikkat çekiyor. Peki, bu kredide şartlar neler? Kimler bu krediyi kullanabiliyor?

Ziraat Bankası Tarım Kredisi Hangi Alanlarda Destek Sağlıyor?

Tarımsal anlamda sürdürülebilirliği sağlamak adına en çok dikkat çeken seçenekler harcamaların nerelere yapılacağı. Çünkü hibe ve destek programlarında harcamaların yanlış yerlere yapılması destekten faydalanma konusunda problemleri gündeme getirecektir. İşte Ziraat Bankası Tarım Kredileri ile harcama yapabileceğiniz alanlar!

  • Canlı hayvan satın alımına yönelik harcamalar,
  • Basit sera inşaatına yönelik inşaat harcamaları,
  • Faaliyet konularına yönelik makine ve ekipman alışverişi (traktör hariç),
  • Kiralık işletmeler için kiranın karşılanması,
  • Faaliyet konularına yönelik işletme giderleri.

Tüm bu konularda Ziraat Bankası Kredisi ile harcamaları gerçekleştirmek söz konusu olur.

Ziraat Bankası Kredi Koşulları ve Başvuru

Tarımsal üretimin daha kaliteli bir seviyede gerçekleştirilebilmesi adına kredi ve hibe programlarından fayda sağlamak mı istiyorsunuz? Bu durumda koşulları ve başvuru süreçlerini değerlendirmek gerektiğini unutmamalısınız. İşte tarım kredilerinde dikkat edilmesi gereken koşullar!

  • 18 ile 41 yaşları arasında olmak,
  • En az lise mezunu olmak,
  • Ücretli olarak bir işte çalışmıyor olmak,
  • Çiftçilikle ilgilenmek ve bunu kanıtlar bir ‘Sertifika’ almak.

Genç çiftçi kredisi adı altında tarımsal üretim yapacak olanlara sağlanan ziraat bankası kredisinde; başvuru yapacakların bu koşulları sağlaması halinde 1.500.000 TL’ye varan miktarlarda destek alması söz konusu. Vadenin 10 yıla kadar çıkabildiği bu kredide ilk 2 yıl da anapara ödemesi yapılmıyor olması hayli değerli. Siz de destek almak ve sertifika programı hakkında bilgilenmek adına bizimle iletişime geçebilirsiniz.