HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Teşvik Kredisi

Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Teşvik Kredisi

Tıbbi ve aromatik bitkiler, son yıllarda gerek tıbbi özellikleri gerekse kozmetik, gıda ve parfümeri endüstrilerindeki kullanımlarıyla ön plana çıkmaktadır. Bu bitkilerin yetiştirilmesi, doğal ve organik ürünlere olan talebin artmasıyla birlikte ekonomik açıdan büyük bir potansiyele sahip olmuştur. Ancak, bu alanda verimli ve kaliteli üretim yapabilmek için bazı özel ekipmanlara, tohumlara ve eğitime ihtiyaç vardır. Tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği teşvik kredisi, çiftçilere bu alanda başlamaları veya mevcut işletmelerini genişletmeleri için gereken finansal desteği sunar.

Teşvik kredisi, çiftçilere tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği için gerekli olan tohum, fidan ve diğer girdi maliyetlerini karşılamada yardımcı olabilir. Ayrıca, bu bitkilerin özel hasat, kurutma ve saklama gereksinimleri için gerekli olan ekipman alımında da destek olabilir. Bunun yanı sıra, çiftçilere bu alanda en iyi uygulamaları benimseme ve ürünlerini pazarlama konularında eğitim ve danışmanlık hizmetleri alma imkanı da sunar.

Bankalar, tarım kredi kooperatifleri ve diğer finansal kuruluşlar, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliğinin hem yerel hem de global pazarlarda büyük bir potansiyele sahip olduğunu göz önünde bulundurarak, bu alana özel kredi paketleri sunmaktadırlar. Uygun faiz oranları, esnek geri ödeme planları ve danışmanlık hizmetleriyle bu krediler, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliğinin sürdürülebilir ve kârlı bir şekilde gerçekleştirilmesini teşvik eder.