HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası 2 Yıl Ertelemeli 10 Yıl Vadeli Tarım Kredisi

Ziraat Bankası 2 Yıl Ertelemeli 10 Yıl Vadeli Tarım Kredisi

Ziraat Bankası 2 Yıl Ertelemeli 10 Yıl Vadeli Tarım Kredisi

Ziraat Bankası 2 yıl ertelemeli 10 yıl vadeli tarım kredisi kullanarak kaliteli bir yatırım sürecinden faydalanabilirsiniz. Tarımsal üretimin en önemli yönü olan sermaye ve yatırım konusunda sorunsuz bir süreç için siz de kredi kullanma ayrıcalıklarını yaşamaya başlayabilirsiniz. Peki, bu kredi ile ne tür ayrıcalıklara ulaşabilirsiniz? İşte Ziraat Bankası tarım kredisi ile sizi bekleyen süreçler!

Tarımsal Üretimde Genç Çiftçi Kredisi 

Tarımsal üretimin verimli ve devamlı olmasında en önemli konulardan bir tanesi de genç çiftçilerin üretime katılmasıdır. Kırsal bölgelerden kente göçün de etkisiyle ortaya çıkan genç nüfusun çiftçilikten uzaklaşması sürecini tersine çevirmek adına genç çiftçi kredisi sağlanmaktadır. Bu noktada önemli olan çiftçi sayısının ve niteliğinin iyileştirilmesidir. Genç çiftçi kredisi ile sağlanan 10 yıl vadeli ve 2 yıl anapara ödemesiz çözümlere siz de başvurabilirsiniz.

Tarımsal Üretimde Kadın Çiftçi Kredisi

Tarımsal üretimin kadınları da içine alarak sürdürülebilir bir noktaya ulaşması her anlamda önemlidir. Bu çerçevede tarım üretiminin daha verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi adına kadınlara çok ciddi destekler sağlanmaktadır. Siz de 10 yıl vadeli ve 2 yıl anapara ödemesi olmayan bir kredi için şartları sağlayarak kusursuz bir çözüme ulaşabileceksiniz. Özellikle de tarımsal üretimin daha sürdürülebilir olması kredi fırsatlarını kullanmak adına hayli değerli olacak.

Tarımsal kredi kullanımının verimli bir şekilde kullanılması adına Ziraat Bankası bazı koşulları zorunlu kılıyor. Bu nedenle de kredi fırsatlarının maksimum hassasiyetle değerlendirilmesi ve koşulların yerine getirilmesi söz konusu oluyor. Peki, kadın çiftçi ve genç çiftçi projelerinde en önemli konular neler?

Kadın ve genç çiftçi programları konusunda en önemli hususlar genel itibarıyla ‘Sertifika’ olarak dikkat çekiyor. Çiftçilik mesleği ile ilgilenildiğinin kanıtlanması gerekir. Üstelik bu konuda yeterli bilgi birikiminin mevcudiyetinin değerlendirilmesi her şeyden önemli. Siz de sertifika alarak en başarılı sonuçlara ulaşmak adına harekete geçmeye ne dersiniz? Böylelikle kadın ve genç çiftçi fırsatları sayesinde size en uygun seçenekleri değerlendirme imkânını elde edebileceksiniz. Kaliteli bir deneyim ve çok daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz.