HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Arıcılık Alanı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Arıcılık Alanı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredileri - Arıcılık Alanı

Arıcılık, ilk bakışta zor gibi görülen ancak bu konu ile alakalı gerekli olan bilgilerin öğrenilmeye başlanması ve atılması gereken adımların doğru sıra ile atılması ile beraber oldukça ciddi getirileri beraberinde getiren bir meslek olarak biliniyor. Arıcılık sertifikası ile alakalı alınacak olan eğitimde de görülebileceği üzere hali hazırda bu mesleği sürdüren ya da bu mesleğe başlamak isteyenlere gerekli olan bilgilerin tamamı eksiksiz şekilde verilmektedir.

Arıcılık Eğitimi Sertifikası, Ziraat Bankası Kadın Çiftçi ve Genç Çiftçi Kredilerine Tamamen UYGUNDUR. Krediden yararlanmak için "ZORUNLU" tutulan eğitim programıdır.

 

Arıcılık Sertifikası Nedir?

Genel olarak arıcılık, doğru şekilde planlama yapmanın oldukça önemli olduğu mesleklerden biri olarak biliniyor. Çünkü yalnızca bir yere arılar için kovan yapmak ne yazık ki istenilen sonuçları elde etmek mümkün olmuyor. Arıcılık sertifikası eğitimi esnasında da görülebileceği üzere arıcılıkta kullanılan malzemeler, bu işin yapılacağı bölgenin seçimi, hangi arıcılık tipinin yapılacağı, koloni ile alakalı gerekli olan çalışmaların yapılması gibi onlarca farklı detay konusunda gerekli olan bilgilendirmeler profesyonel isimler tarafından insanlara sunulmaktadır. Bu sayede yalnızca hali hazırda arıcılık yapan kişiler değil bu konuda adımlar atmak isteyenler de alacakları eğitim ile beraber istedikleri sonuçları elde etmeyi başaracaktır.

Arıcılık Sertifikası Ne İşe Yarar?

İnsanların arıcılık sertifikası alması ile beraber yalnızca bu konuda gerekli olan bilgileri alma fırsatına erişmiyorlar. Aynı zamanda son zamanlarda Ziraat Bankası, devlet ve çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından verilmekte olan desteklerin alınması aşamasında sahip olunacak olan bu sertifika kişilere ciddi anlamda destek sağlamaktadır. Çünkü bu sertifika ile beraber kişinin arıcılık ile alakalı yeterli bilgisi olduğu ve hangi adımları atması gerektiğini bildiği belgelenmiş oluyor. Böylelikle de alınacak olan doğru maddi destek ile birlikte maliyetler azaltılırken aynı zamanda arıcılık ile alakalı sahip olunan bilgi ile beraber arılardan elde edilecek olan verim de oldukça ciddi anlamda artış gösterecektir.

 

Arıcılık Sertifikası Nasıl Alınır?

İnsanların arıcılık sertifikası konusunda artış gösteren istekleri ile beraber Ziraat Bankası ve farklı kurum ve kuruluşlar bu alanda çok daha iyi bir şekilde çalışmalarını yapabilmeleri adına ciddi anlamda destekler vermeye başladı. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan arıcılık sertifikası ile beraber insanlar arıcılık mesleğinde en iyi adımları atma fırsatına erişecek ve Ziraat Bankası Tarım Kredilerine başvuru yapabileceklerdir. Kredi süreçleri ve detaylı bilgi için lütfen Ziraat Bankası ile iletişime geçiniz.