HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Büyükbaş Hayvan Besiciliği Alanı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Büyükbaş Hayvan Besiciliği Alanı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Büyükbaş Hayvan Besiciliği Alanı

 

Ülkemizde oldukça geniş bir kesim tarafından yapılmakta olan büyükbaş hayvan besiciliği, pek çok kişinin konu hakkında detaylı olarak bilgilere sahip olmamasından dolayı aslında hem tam randımanlı şekilde yapılmıyor hem de besicilik konusunda verilmekte olan teşvik ve hibelerden yararlanma oranı düşüyor. Büyükbaş hayvan besiciliği sertifikası programı ile beraber hayvanlar ile alakalı verimin artması hayvanların sağlıklarının korunması ve verimlerinin artmasının yanı sıra devlet ve Ziraat Bankası tarafından verilen hibe ve teşvikler ile alakalı da bilgiler elde edilecektir.

Büyükbaş Hayvan Besiciliği Eğitimi Sertifikası, Ziraat Bankası Kadın Çiftçi ve Genç Çiftçi Kredilerine Tamamen UYGUNDUR. Krediden yararlanmak için "ZORUNLU" tutulan eğitim programıdır.

Büyükbaş Hayvan Besiciliği Nedir?

Genel olarak büyükbaş hayvan besiciliği içerisinde manda, sığır, eşek, katır ve at bakımının üstlenilmesi yer almaktadır. Büyükbaş hayvan besiciliği sırasında ortaya çıkan ürünlerin bir kısmı insanların beslenmesi ve sağlığı ile alakalı kullanılırken bir kısmı a birbirinden farklı sürdürülebilir faaliyetlerde kullanılmaktadır.

Büyükbaş Hayvanlardan Verim Nasıl Elde Edilir?

İneklerin her birinde değerlenebilir et oranı ne kadar artarsa, elde edilecek olan kâr da o denli artış göstermektedir. Büyükbaş hayvanlarda başa baş noktaya ulaşma farklılıklar gösterebilmektedir. Kimisinde daha erken dönemde ulaşma söz konusu olurken kimisinde ise geç dönemde olabilir. Başa baş noktasının sonrasında gelecek olan her kilo et ise kârın artmasını sağlamaktadır.

Uzun vadeli planlama gerektirmesinin yanı sıra düzenli çalışmanın da gerekli olduğu büyükbaş hayvan besiciliği kimileri için zor olarak nitelendirilebilir. Lakin büyükbaş hayvan besiciliği sertifikası ile birlikte bu konu hakkında alınacak bilgiler doğrultusunda sabırla yapılacak besleme işlemi ciddi anlamda getirileri beraberine getirmektedir.

Büyükbaş Hayvan Besiciliği Sertifikası Nedir ve Neden Gereklidir?

Büyükbaş hayvanların bakımı, hayvanlardan alınacak olan verimin arttırılması adına profesyoneller tarafından verilen eğitimle elde edilecek büyükbaş hayvan besiciliği sertifikası, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmektedir.

Alınacak olan eğitim ile beraber büyükbaş hayvan besleyicileri gereksiz olan maliyetlerden kurtulurken hayvanlarından almış olunacak verim de ciddi oranda artmaktadır. Üstelik büyükbaş hayvan besiciliği sertifikası alacak olan kişiler, başta Ziraat Bankası tarafından verilmekte olan hibeler olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından sunulmakta olan hibe ve teşviklere başvuruları esnasında daha başarılı geri dönüşler alacaktır.  Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan arıcılık sertifikası ile beraber insanlar arıcılık mesleğinde en iyi adımları atma fırsatına erişecek ve Ziraat Bankası Tarım Kredilerine başvuru yapabileceklerdir. Kredi süreçleri ve detaylı bilgi için lütfen Ziraat Bankası ile iletişime geçiniz.