HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Etlik Piliç Yetiştiriciliği

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Etlik Piliç Yetiştiriciliği

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler)Alanı

Piliçler arasında yer alan etlik piliçler, doğru şekilde beslenmeleri ve sağlıklarına dikkat edilmesi halinde üreticilerine ciddi anlamda başarılı geri dönüşler sağlamaktadır. Dışarıdan bakıldığı zaman etlik piliç yetiştiriciliği oldukça kolay gibi görülse de bu işi meslek haline getirmek isteyenlerin üzerinde durmaları gereken oldukça önemli detaylar bulunuyor. Tüm bu detayların hepsine hakim olmak isteyenler, Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) sertifikası eğitimi ile birlikte istedikleri sonuçları elde etmeyi başarıyorlar.


Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Sertifikası, Ziraat Bankası Kadın Çiftçi ve Genç Çiftçi Kredilerine Tamamen UYGUNDUR. Krediden yararlanmak için "ZORUNLU" tutulan eğitim programıdır.

Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Sertifikası Nedir?

Etlik piliçlerin yetiştirilmesi sırasında uygun ırkın belirlenmesi ve yetiştiricilik faaliyetleri ile alakalı gerekli çalışmaların mutlaka yapılmış olması gerekir. Maliyet ve sonucunda elde edilecek olan kâr ile alakalı hesaplamalar, etlik piliçlerin yetiştirilmesi ile orantılıdır. Konu ile alakalı bilgiler ne kadar kapsamlı şekilde değerlendirilirse, elde edilecek olan sonuçlar da o denli başarılı olur. Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) sertifikası için eğitim alacak olan kişilere de bu alanda uzman olan isimler A’dan Z’ye gerekli olan tüm detayları sunacaktır. Böylece yalnızca bu işe yeni başlayacak olanlar değil aynı zamanda hali hazırda bu işi yapmakta olan ve çok daha profesyonel anlamda adımlarını atmak isteyenler de sertifika programı ile aradıklarını en iyi şekilde bulma imkana erişmiş oluyor.

Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Sertifikası ile Ne Elde Edilir?

Piliç olarak adlandırılan tavuklar her ne kadar dışarıdan bakıldığı zaman aynı gibi görülse de her birinin ırkı ve özellikleri birbirine göre farklılıklar göstermektedir. Dolayısıyla bu canlıların yaşayacakları yerin yanı sıra beslenmeleri ve herhangi bir hastalıkla karşılaşmamaları adına da adımların dikkatli şekilde atılması gerekir. Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) sertifikası için alınacak olan eğitim ile beraber bu konuda akıllarda yer edecek olan tüm soruların cevapları elde edilirken aynı zamanda yapılacak olan yetiştiricilik ile birlikte verimin artması adına da gerekli olan bilgiler elde edilecektir. Üstelik Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) sertifikası ile birlikte bu işi daha profesyonel şekilde yapmak isteyenler Ziraat Bankası ve farklı kurumlar tarafından verilen kredilerden de yararlanma imkanına erişecekler.

Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Sertifikası Nasıl Alınır?

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde verilen eğitim ile beraber insanlar  Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) sertifikası alarak bu konuda daha profesyonel adımlar atarken Ziraat Bankası tarafından verilen desteklerden de en iyi şekilde yararlanabilir.  Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan arıcılık sertifikası ile beraber insanlar arıcılık mesleğinde en iyi adımları atma fırsatına erişecek ve Ziraat Bankası Tarım Kredilerine başvuru yapabileceklerdir. Kredi süreçleri ve detaylı bilgi için lütfen Ziraat Bankası ile iletişime geçiniz.