HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Küçükbaş Hayvancılık Alanı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Küçükbaş Hayvancılık Alanı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Küçükbaş Hayvancılık Alanı

Ülkemizde hayvancılık faaliyetleri her zaman popüler olan konulardan bir tanesi. Özellikle de son dönemlerde bu konuda başta Ziraat Bankası olmak üzere devlet ve çeşitli kuruluşların da insanlara vermiş olduğu desteklerin artış göstermesi, küçükbaş hayvancılığın her geçen gün daha popüler mesleklerden bir tanesi olmasını sağladı.


Küçükbaş Hayvancılık Eğitimi Sertifikası, Ziraat Bankası Kadın Çiftçi ve Genç Çiftçi Kredilerine Tamamen UYGUNDUR. Krediden yararlanmak için "ZORUNLU" tutulan eğitim programıdır.

Alınacak olan küçükbaş hayvancılık sertifikası eğitimi ile beraber insanlar yalnızca koyun beslemesi konusunda değil arıcılık faaliyetleri için de hem Ziraat Bankası hem de devletten destek alma imkanına erişmiş olurlar. Özellikle de arıcılık alanına yönelimin artması adına son dönemlerde bu alanda verilen destek de ciddi anlamda artış gösteriyor.

Küçükbaş Hayvancılık Sertifikası Neden Gereklidir?

Hayvan bakımı kolay gibi görülse de kendi içinde sabır ve özveri gerektirmektedir. Aksi halde beslenecek olan hayvanlardan elde edilen verim asla istenilen düzeyde olmayacaktır. Küçükbaş hayvancılık sertifikası yalnızca verilecek olan desteğin alınması konusunda besicilere destek sağlamıyor. Aynı zamanda besicilerin çok daha profesyonel bir şekilde hayvanlarına bakmasını, onların sağlıklı olmasını ve doğru orantıda verimin artmasını sağlamaktadır. Maliyet konusunda yapılacak olan profesyonel çalışmalar ve çok daha iyi atılan adımlar ile beraber gerekli konuların üzerinde en iyi şekilde duracak besiciler, sahip oldukları hayvanlardan çok daha fazla verim elde etmeyi başaracaktır.

Bilineceği üzere büyükbaş ya da küçükbaş olması fark etmez, hayvanların kendi içlerinde ırkları farklıdır. Dolayısıyla gerek beslenmeleri gerekse verimleri konusunda da farklılıklar ortaya çıkmaktadır. Küçükbaş hayvancılık sertifikası eğitimi ile beraber söz konusu küçükbaş hayvanlar olduğu zaman akla gelecek olan her bir konu hakkında doğru isimlerden eğitimler alınmış olur.

Küçükbaş Hayvancılık Sertifikası Nereden Alınır?

Hayvancılık konusunda her geçen gün çok daha fazla talebin olması ile beraber küçükbaş hayvancılık sertifikası eğitiminin önemi de arttırmış oldu. Besicilik konusunda adımlarını profesyonel şekilde atmak isteyenler, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan eğitimler ile beraber hem bu alandaki çalışmalarından daha büyük bir verim elde ediyorlar hem de bu konuda gerek Ziraat Bankası gerekse diğer kurum ve kuruluşlar tarafından verilmekte olan destekleri alma imkanına erişiyorlar. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan arıcılık sertifikası ile beraber insanlar arıcılık mesleğinde en iyi adımları atma fırsatına erişecek ve Ziraat Bankası Tarım Kredilerine başvuru yapabileceklerdir. Kredi süreçleri ve detaylı bilgi için lütfen Ziraat Bankası ile iletişime geçiniz.