HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Seracılık (Basit Sera) Alanı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Seracılık (Basit Sera) Alanı

Seracılık (Basit Sera) Sertifikası (Krediye Uygun)

Ülkemizde tarıma uygun toprakların oldukça fazla olması, tarımcılık faaliyetlerinde insanlara büyük avantajlar sağlamakta. Ziraat Bankası da seracılık mesleğinin her geçen gün artan popülaritesini devam ettirmek adına tarımla uğraşan kişilere ciddi anlamda destek vermektedir. Seracılık (basit sera) sertifikası alacak kişiler Ziraat Bankası Kadın Çiftçi Kredisi ya da Genç Çiftçi Kredisi alarak bu aşamada çok daha başarılı çalışmalara imza atabilirler.

Seracılık (Basit Sera) Eğitimi Sertifikası, Ziraat Bankası Kadın Çiftçi ve Genç Çiftçi Kredilerine Tamamen UYGUNDUR. Krediden yararlanmak için "ZORUNLU" tutulan eğitim programıdır.

Seracılık (Basit Sera) Sertifikası Nedir?

Seracılık ilk bakışta kolaylıkla yapılabilecek bir çalışma gibi görülse de gerçekte ciddi anlamda dikkat, sabır ve bilgi gerektirmektedir. Çünkü bu aşamada yalnızca seranın hazırlanması yeterli olmayacaktır. Aynı zamanda serada iç ortam koşullarının sağlanması ve kontrolü başta olmak üzere çilek ve sebze yetiştiriciliği ile alakalı dönemler ve yetiştirme koşulları gibi pek çok farklı konuda seracılık (basit sera) sertifikası eğitimi esnasında bilgilendirmeler yapılmaktadır. Böylece sera içerisinde yapılacak olan ekim ile beraber çok daha yüksek oranda hasat işleminin yapılması, doğal olarak kârın artması da sağlanmış olur.

Seracılık (Basit Sera) Sertifikası Nasıl Alınır?

Farklı şehirlerde örtü altı tarım yapmak isteyenler, seracılık (basit sera) sertifikası alarak bu konu çok daha profesyonel şekilde adımlarını atabilirler. Üstelik alınacak olan bu sertifika yalnızca sebze ve meyve  yetiştiriciliği ile alakalı insanlara istedikleri bilgileri sunmuyor. Aynı zamanda Ziraat Bankası tarafından verilmekte olan Genç Çiftçi Kredisi ve Kadın Çiftçi Kredisi ile alakalı başvuru sürecinde de olumlu adımların atılmasını sağlar.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde alınacak olan eğitim ile beraber insanlar seracılık (basit sera) sertifikası almaya hak kazanırlar.

Seracılık (Basit Sera) Sertifikası Neden Gereklidir?

Her geçen gün örtü altı yetiştiricilik konusunda adım atmak isteyenlerin sayısı artış gösteriyor. Ziraat Bankası da bu aşamada devreye girerek bu alanda çalışma yapmak isteyen insanların karşı karşıya kalacağı maliyetler konusunda yardımcı olmak adına farklı krediler veriyor. Seracılık (basit sera) sertifikası alacak olan kişiler de bu konuda eğitimlerini en iyi şekilde alırken aynı zamanda maddi olarak ciddi oranda destek almayı da başaracaktır.  Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan arıcılık sertifikası ile beraber insanlar arıcılık mesleğinde en iyi adımları atma fırsatına erişecek ve Ziraat Bankası Tarım Kredilerine başvuru yapabileceklerdir. Kredi süreçleri ve detaylı bilgi için lütfen Ziraat Bankası ile iletişime geçiniz.