HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Alanı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Tıbbi ve Aromatik Bitkiler  Alanı

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sertifikası (Krediye Uygun)

Ziraat Bankası, yetiştiricilik konusunda çalışmalar yapmakta olan isimlere verdiği desteği her geçen gün arttırtarak sürdürüyor. Böylece çeşitli alanlarda çalışmalar yapmakta olan kişiler de gerekli şartları sağlaması halinde var olan desteklerden yararlanabiliyor. Tıbbi ve aromatik bitkiler sertifikası için eğitim alan kişiler de gerek bankanın gerekse çeşitli kamu ve kuruluşların vermekte olduğu desteklerden yararlanabilecektir.

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Eğitimi Sertifikası, Ziraat Bankası Kadın Çiftçi ve Genç Çiftçi Kredilerine Tamamen UYGUNDUR. Krediden yararlanmak için "ZORUNLU" tutulan eğitim programıdır.

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sertifikası Nedir?

Son dönemlerde tıbbi ve aromatik bitkiler yetiştiriciliği popüler hale gelen konulardan bir tanesi olmayı başardı. Klasik bitkilere nazaran çok daha hassas bir yapıda olmalarından dolayı bu bitkilerin yetiştirilmesi esnasında kişilerin sabırlı, dikkatli ve gerekli olan tüm detayların üzerinde durmaları gerekmektedir. Konu ile alakalı çalışmalar yapmakta olan isimlerin yanı sıra bu konuda adım atmak isteyenler de tıbbi ve aromatik bitkiler sertifikası için eğitim alarak konu hakkında profesyonel olarak çalışmalarını yapmaya başlayabilecektir.

Tıbbi ve aromatik bitkiler kendi içinde farklı kategorilere ayrılmaktadır. Tıbbi ve aromatik bitkiler sertifikası için profesyonel isimlerden alınacak olan eğitim ile beraber bu bitkilerin çeşitlerinin ve kullanım alanlarının yanı sıra verimli şekilde ürünlerin elde edilebilmesi adına hangi adımların atılması gerektiğine de dikkat edilmesi gerekir. Çünkü ne kadar sağlıklı şekilde bitkiler yetiştirilirse, elde dilecek olan kâr marjı da o denli artacaktır. Tıbbi ve aromatik bitkiler sertifikası alacak olan kişiler de bu konuda alacakları gerekli bilgilerin yanı sıra elde edecekleri maddi destekler ile beraber adımlarını çok daha dikkatli şekilde atmış olacaklar.

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sertifikası Nasıl Alınır ve Ne İşe Yarar? 

Tıbbi ve aromatik bitkiler sınıfa giren bitkilerin her birinin yetiştirilme alanları birbirinden farklıdır. Dolayısıyla hangi bitkiler yetiştirilmek isteniyorsa, buna göre yalnızca uygun alanların hazırlanması yetmeyecektir. Aynı zamanda dikilecek olan bitkilerin sağlıklarının da sürekli olarak kontrol edilmesi gerekir.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan tıbbi ve aromatik bitkiler sertifikası ile beraber bu konuda gerekli olan eğitimler eksiksiz şekilde alınır. Eğitim sonunda alınacak olan sertifika da başta Ziraat Bankası tarafından verilen krediler olmak üzere çeşitli maddi destekler için kişilerin çok daha başarılı şekilde adımlar atmasını sağlar. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan arıcılık sertifikası ile beraber insanlar arıcılık mesleğinde en iyi adımları atma fırsatına erişecek ve Ziraat Bankası Tarım Kredilerine başvuru yapabileceklerdir. Kredi süreçleri ve detaylı bilgi için lütfen Ziraat Bankası ile iletişime geçiniz.