HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Sıfır Faizli Çiftçi Kredisi

Ziraat Bankası Sıfır Faizli Çiftçi Kredisi

Ziraat Bankası Sıfır Faizli Çiftçi Kredisi

Ziraat Bankası sıfır faizli çiftçi kredisi imkânları ile bir genç çiftçi olarak faizsiz yatırım fırsatlarından faydalanabileceğinizi biliyor muydunuz? O halde Ziraat Bankası ayrıcalıklarını değerlendirmeye başlayarak genç bir çiftçi olmanın avantajlarını değerlendirmeye başlayabilirsiniz. İşte Genç Çiftçi Kredisi ile alakalı mutlaka bilmeniz gerekenler!

Tarımsal üretimde gençlerin rolü oldukça önemli bir seviyede kabul edilmektedir. Bu yönüyle bir genç çiftçinin üretime katılması ve sürdürülebilirliği sağlaması hayli stratejiktir. Ancak gençlerin bir çiftçi olarak yatırım yapacak sermayelerinin bulunmaması ciddi kayıplara neden olabiliyor. Hem vizyon hem de iş gücü bağlamında kayıpları önlemek adına Genç Çiftçi Kredisi büyük öneme sahip. Üstelik yerine getirilmesi gereken koşullar değerlendirildiğinde bu desteğe başvurmak da oldukça basit!

Ziraat Bankası Sıfır Faizli Çiftçi Kredisi Koşulları Neler?

Ziraat Bankası’nın sıfır faizli çiftçi kredisi ile gençlere sağladığı fırsatlar için aşağıdaki koşulları yerine getirmek yeterli. Bu sayede sadece kredi kullanmayacak aynı zamanda uzun vadeli ödeme planlarıyla kaliteli bir deneyim yaşamak da muhtemel olacak.

  • 18 ile 41 yaşları arasında olmak,
  • Ücretli olarak bir işte çalışmıyor olmak,
  • En az lise eğitimi almış olmak,
  • Ziraat Bankası Kredisi için ‘Sertifika’ almış olmak,
  • Çiftçilikle alakalı yatırım yapma niyetine sahip olmak.

 

Tüm bu koşullar çerçevesinde Ziraat Bankası kredisini kullanmak mümkün. Peki, bu kredi ile alakalı ödeme koşulları neler? Ziraat Bankası kredisi ne kadara kadar sermaye imkânı vadediyor?

Genç Çiftçi Kredisi ile 1.500.000 TL’ye Kadar Kredi

Faizsiz ve 2 yıl anapara ödemesiz olan Genç Çiftçi Kredisi, gençlerin 1.500.000 TL’ye kadar kredi kullanabilmelerine olanak tanıyor. Bu çerçevede kredi için gerekli harcama kalemlerini de bilmek gerekiyor. Tarımsal üretimin yanı sıra besicilik, süt sığırcılığı, etlik tavuk yetiştiriciliği ve seracılık alanları da Genç Çiftçi Kredisi kapsamında destekleniyor. Böylelikle geniş kapsamlı bir kredi ile gençlerin yatırımlarını gerçekleştirebilmeleri söz konusu oluyor.

Siz de bir genç yatırımcı mısınız? Üstelik yatırımlarınıza sermaye oluşturmak için Ziraat Bankası Kredisi kullanmak istemez misiniz? Detaylar ve bütün merak ettikleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.