HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Tarım Kredisi

Ziraat Bankası Tarım Kredisi

Tarım Kredisi Nedir, Neden Önemlidir?

Tarım kredileri; seraya yönelik inşai harcamalar, hayvancılık, kira giderleri, makine ekipman alımı ve canlı hayvan alımı finansmanında kullanılan bir kredi türü olarak tanımlanmaktadır.  Bu tür krediler genellikle çiftçiler tarafından çiftliklerini daha verimli ve etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmak için kullanılmaktadır. Tarım kredisi, Türkiye’deki çiftçiler için önemli bir finansman kaynağıdır. Tarım kredisinin amacı, kredi olanaklarına sınırlı erişimi olan çiftçilere mali yardım sağlamaktır.

Daha detaylı bilgi için Ziraat Bankası ile iletişime geçiniz.

Tarım kredisi çiftçiler için en önemli kredilerden biridir. Bu krediler, çiftçiliğe başlamak ve nakdi desteğe ihtiyaç duyan halihazırda çiftçilik yapan çiftçiler için ayrıcalıklı fırsatları sunmaktadır.
Tarım kredileri, yeni girişiminize başlayabilmeniz için küçük bir miktar para ile işinizi kurmanıza yardımcı olabilir. Özellikle Ziraat Bankası tarım kredisi gündeme geldiği zamandan beri tarım kredilerine olan ilgiyi de artırmıştır..