HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Tarım Kredisi Nasıl Alınır

Ziraat Bankası Tarım Kredisi Nasıl Alınır

Ziraat Bankası Tarım Kredisi Nasıl Alınır

Tarım arazilerinin değerlendirilmesi ve insanların bu alanda çalışmalarını yaparak üretimde kendilerine yer bulması adına gerek devlet gerekse Ziraat Bankası adına çeşitli adımlar atılmaya devam ediyor. Ziraat Bankası tarım kredisi çeşitleri de bu aşamada devreye girerek tarımsal faaliyetlerde bulunmak isteyenlere çeşitli başlıklar altında sunuluyor. İnsanlar da bu sayede hangi alanda faaliyet göstermek istiyorlarsa, buna göre onlar için en uygun olacak krediler arasından seçimlerini sorunsuzca yapabilecekler.

Ziraat Bankası Tarım Kredisi Kapsamında Hangi Krediler Veriliyor?

  • Kadın Çiftçi Kredisi
  • Genç Çiftçi Kredisi
  • Güneş Enerjili Sulama Kredisi
  • Üreten Kooperatif Kredisi
  • Tarım Transfer Kredisi
  • Altın Kovan Kredisi
  • Bitkisel Üretim Kredileri
  • Mekanizasyon Kredileri
  • Hayvancılık ve Su Ürünleri Kredileri

Ziraat Bankası Tarım Kredisi Nasıl Alınır?

Günümüzde artık tarım alanında çalışmalar yapmak isteyen insanlara destek olmak adına Ziraat Bankası Tarım Kredisi farklı başlıklarda hazırlanarak sunuluyor. Özellikle de son dönemlerde kadınların ve genç yaşlardaki kişilerin tarım ile alakalı çalışmalar yapabilmesi adına devletin yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından destekler veriliyor. Tabi ki bu desteklerin alınması aşamasında banka tarafından kişilerden talep edilecek bazı kriterler bulunmaktadır. Örneğin genç çiftçiler için hazırlanılan krediden yararlanmak isteyenlerin mutlaka belirli yaş aralığında olmaları gerekir. Aksi durumda diğer şartlar yerine getirilmiş olsa bile bankadan kredi kullanılamaz. Aynı zamanda Ziraat Bankası Tarım Kredisi için başvuracak kişinin kredi vadesi boyunca o yerde ikamet etmesi ve tarımsal faaliyetlerde olacak kişinin krediye başvurması da yine istenilen şartlar arasında yer almaktadır.

Sertifikanın Ziraat Tarım Kredisine Etkisi 

Tarımsal alanlarının kullanılması ve insanların istihdam edilebilmesi adına verilmekte olan Ziraat Bankası Tarım Kredisi sayesinde pek çok kişi yüksek oranda kâr elde edebilme imkanına sahip oluyor. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan sertifika ise yalnızca yapılacak olan faaliyet ile alakalı en iyi bilgileri kişilerin almasını sağlamıyor. Aynı zamanda bankaya yapılacak olan başvuru esnasında ne kadar kredi ile istenilenlerin elde edilebileceği ile alakalı bilgilere sahip olunması kişilere avantaj sağlarken bankaya da tarım konusundaki bilgi konusunda olumlu etki sunulmakta ve banka tarafından ""zorunlu"" olarak istenilmektedir.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan arıcılık sertifikası ile beraber insanlar arıcılık mesleğinde en iyi adımları atma fırsatına erişecek ve Ziraat Bankası Tarım Kredilerine başvuru yapabileceklerdir. Kredi süreçleri ve detaylı bilgi için lütfen Ziraat Bankası ile iletişime geçiniz.