HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Tarım Transfer Kredisi

Ziraat Bankası Tarım Transfer Kredisi

Ziraat Bankası Tarım Transfer Kredisi

 

Ziraat Bankası Tarım Transfer Kredisi ile pek çok çiftçinin avantajlarla dolu bir yatırım serüvenine katılabileceğini ifade etmek gerekir. Bu bağlamda Ziraat Bankası işlevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Üstelik yatırımcılar açısından büyük fırsatlar sağlamayı da başarıyor. Siz de bir genç girişimci ya da kadın girişimci olarak Ziraat Bankası tarafından sağlanan kredileri kullanmaya başlayabilirsiniz.

Türkiye’de tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini desteklemek açısından en önemli husus maddi anlamda fırsatların ön plana çıkarılmasıdır. Kadın ve gençlerin maddi olarak çok kapsamlı imkânlarının bulunmaması genel itibarıyla çiftçilik alanındaki başarılı yatırımların önüne geçer. Ancak bu zorluğu bilen Ziraat Bankası kredi ve destek programı sayesinde daha başarılı bir sürece imkân sağlıyor. Bu çerçevede Ziraat Bankası Tarım Transfer Kredisi aşağıdaki seçenekleri ön plana çıkarıyor.

Genç Çiftçi Kredisi

 

Genç Çiftçi Kredisi adından da anlaşılacağı üzere; ‘Genç Çiftçi’ olarak tanımlanan kimselerin yatırım imkânı elde edebiliyor olmasını sağlar. 18 ile 41 yaşları arasındaki gençlerin bir işte ücretli çalışmıyor olmaları; en az lise mezunu olmaları şartıyla kredi imkânını yakalaması muhtemel. 1.500.000 TL’ye kadar varan kredi fırsatları çiftçilerin yatırımlarını değerlendirmelerini sağlıyor. Bu bağlamda çiftçiler için herhangi bir ekonomik zorluk yaşamadan çiftçilik faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi söz konusu oluyor.

Kadın Çiftçi Kredisi

 

Kadın Çiftçi Kredisi, kadın çiftçilerin daha sürdürülebilir bir tarımsal üretim gerçekleştirenimelerini sağlıyor. Bu bağlamda Kadın Çiftçi Kredisi, kadınların 1.500.000 TL’ye kadar 2 yıl anapara ödemesiz bir şekilde sermaye sahibi olmayı mümkün kılıyor. Siz de bir kadın çiftçi olarak kredi fırsatlarından fayda sağlamak adına siz de koşulları sağlamalısınız.

Ziraat Bankası Tarım Transfer kredisi kapsamında siz de içerikle alakalı olarak süreci değerlendirebilirsiniz. Bu bağlamda en önemli husus ‘Sertifika’ almak olacaktır. Kredi kullanacak olan kimselerin sertifika koşulunu sağlamaları halinde krediden fayda sağlamak mümkün olacak. Siz de bütün sürecin Ziraat Bankası kredileri bağlamında daha başarılı bir çerçeveye oturtulmasını sağlayabilirsiniz. Detaylar ve çok daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Profesyonel bir sertifika süreci çerçevesinde size en uygun seçeneklerden fayda elde edebilirsiniz.