HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Tarımsal Sübvansiyon

Ziraat Bankası Tarımsal Sübvansiyon

Ziraat Bankası Tarımsal Sübvansiyon

Ziraat Bankası tarımsal sübvansiyon konusunda Türkiye’nin öncü markalarından biri olarak üzerine düşeni fazlasıyla yapmayı başarıyor. Çiftçilerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verirken maddi anlamda ihtiyaçların cevaplanması da mümkün oluyor. Bu çerçevede Ziraat Bankası sayesinde tarımda üretimi zirveye çıkaracak yaklaşımlar için dikkat çeken bir bakış açısıyla hareket etmek gerektiği unutulmamalıdır. Siz de bir çiftçi olarak tarım üretiminde kaliteyi yakalamak mı istiyorsunuz? O halde sübvansiyonlar konusunda sizi nelerin beklediğine daha yakından bir göz atmanız şart!

Türkiye’de temel misyonu tarımda üretimi sürdürülebilir noktalara taşımak olan Ziraat Bankası açıkladığı yeni destek programları sayesinde çiftçiye verdiği değeri kanıtlıyor. Hem genç çiftçiler hem de kadın çiftçiler için gündeme gelen ayrıcalıklı desteklere daha yakından bir göz atmaya başlayabiliriz!

Ziraat Bankası Tarımsal Sübvansiyon Seçenekleri Neler?

Ziraat Bankası, tarımda sürdürülebilirliği desteklemek adına en çok dikkat çeken seçenekleri ön plana çıkarır. Bu doğrultuda hibe ve destek programları daima üretim tarafını güçlendirmek adına kullanılmaktadır. Peki, Ziraat Bankası tarafından en son açıklanan destekler nelerdir? Aşağıda destekler ve başvuru ile alakalı bilinmesi gerekenlere daha yakından göz atabileceksiniz.

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Desteği

Gençlerin çiftçi olmak ve kırsal alanda kalkınmayı sağlamak adına sağlanan destek sayesinde üretimin daha makul seviyelere ulaşması söz konusu oluyor. Bu bağlamda gençler sermaye konusunda yaşadıkları sorunlar nedeniyle çiftçilik faaliyetlerine ara vermek durumunda kalmıyor. Sektör ve faaliyet türüne bağlı olarak desteklenen genç çiftçiler 1.500.000 TL’ye kadar 10 yıl vadeyle kredi kullanabiliyor. Şartların çok zorlayıcı olmaması sayesinde Genç Çiftçi Kredisi başvurusu da kolaylaşıyor.

Ziraat Bankası Kadın Çiftçi Desteği

Ziraat Bankası, kadınlar tarafından çiftçilik faaliyetlerinin daha makul bir şekilde gerçekleştirilmesi adına destek sağlıyor. Üstelik bu destek kapsamında kadınlar sermaye ihtiyaçlarını da karşılayabiliyor. Özellikle de sermaye konusunda yaşanan problemlerin ortadan kaldırılması ve kadın çiftçilerin daha makul bir yatırım yapması mümkün oluyor. Siz de bir kadın çiftçi ya da çiftçi adayı olarak destek başvurusu yapmak ister misiniz? Sertifika ve diğer bütün koşulları sağladıktan sonra süreci başlatabilirsiniz.