HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Süt Sığırcılığı Alanı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Süt Sığırcılığı  Alanı

Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi - Süt Sığırcılığı  Alanı

Hayvancılığın desteklenmesi amacı ile Ziraat Bankası tarafından sağlanılan destekler her geçen gün artıyor. Böyle olunca da süt sığırcılığı mesleği ile alakalı araştırma yapanların sayısı da aynı oranda artış gösteriyor. Ziraat Bankası’nın ve devletin desteğinin yanı sıra farklı kurum kuruluşlarının da bu mesleği desteklemeye başlaması ile beraber süt sığırcılığı sertifikası konusunda insanların yapmakta olduğu araştırmalar da ciddi anlamda fazlalaştı.

Süt Sığırcılığı Eğitimi Sertifikası, Ziraat Bankası Kadın Çiftçi ve Genç Çiftçi Kredilerine Tamamen UYGUNDUR. Krediden yararlanmak için "ZORUNLU" tutulan eğitim programıdır.


Süt Sığırcılığı Sertifikası Neden Gereklidir?

Bu mesleği sürdürmek isteyen ya da mesleğe başlamak isteyip hangi detayların üzerinde durması gerektiği ile alakalı tüm ayrıntılara hakim olmak için süt sığırcılığı sertifikası eğitimi almak, beraberinde oldukça başarılı sonuçları getirmektedir. Bununla beraber;

  • Sertifika eğitimi ile beraber kişilerin bakımlarından sorumlu olduğu sığırların yaşam kalitesi ve verimliliğini arttırmak
  • Gelişen teknoloji ile beraber ortaya çıkartılmış olan ekipmanlar ve cihazlar ile alakalı bilgi sahibi olmak
  • Süt sığırlarına bulaşabilecek hastalıklara önlem alma ve bu hastalıkların nasıl tedavi edilebileceği ile alakalı bilince ulaşmak
  • Maliyetlerin ne şekilde finanse edileceği ile alakalı güncel bilgilere sahip olmak
  • Belirli dönemlerde verilmekte olan hibe ve teşviklerden yararlanabilmeleri ile alakalı gerekli bilgilendirmeler süt sığırcılığı sertifikası programı ile kişilere verilmektedir.

Süt Sığırcılığı Nedir ve Kâr Getirisi Var Mı?

Süt sığırı beslemek, uzun vadeli olarak planlamanın yanı sıra sabır ve düzenli çalışma gerektiren hayvancılık faaliyeti olarak tanımlanmaktadır. Her ne kadar ülkemizde bu alanda çalışmakta olan çok sayıda üretici bulunsa da profesyonel anlamda bu konuda çalışma yapanların sayısı oldukça az. Böyle olunca beslenen süt sığırlarından elde edilen süt miktarının istenilen düzeylerde olmaması başta olmak üzere devlet tarafından verilmekte olan teşvik ve hibeler ile alakalı da tam anlamıyla bilgi sahibi olamıyorlar.

Günümüzde süt sığırı yetiştiriciliği Ziraat Bankası Genç Çiftçi ve Kadın Çiftçi destekleri ile finanse edilen bir hayvancılık faaliyeti olarak ön plana çıkıyor. Bu aşamada verimin elde edilebilmesi adına ineklerin bakımı önemlidir. İnekte süt üretimi arttıkça kâr oranı da artacaktır.

Süt Sığırcılığı Sertifikası Neden Gereklidir ve Nereden Alınabilir?

Hayvanlardan alınan verimi arttırmak ve gereksiz maliyetlerden kurtulmak adına alınacak olan süt sığırcılığı sertifikası, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan Ziraat Bankası verilen desteklerde başvuru için kullanılabilir.Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilmekte olan arıcılık sertifikası ile beraber insanlar arıcılık mesleğinde en iyi adımları atma fırsatına erişecek ve Ziraat Bankası Tarım Kredilerine başvuru yapabileceklerdir. Kredi süreçleri ve detaylı bilgi için lütfen Ziraat Bankası ile iletişime geçiniz.