HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Tarımsal Kredi ve Destekler

Tarımsal Kredi ve Destekler

Tarımsal Kredi ve Destekler

Tarımsal kredi ve destekler, tarımda üretimin en önemli unsuru olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Artan girdi fiyatları ve düşük verimlilik nedeniyle çiftçilerin zorlandığı üretimde kredi ve destekler sayesinde güçlü bir yapı inşa edilmeye çalışılıyor. Türkiye’de bu konuda öncü bir yaklaşım sergilemeyi başaran Ziraat Bankası farklı türdeki kredileri ile desteklerini sürdürüyor. Peki, tarımsal kredi ve destekler konusunda Ziraat Bankası neler vadediyor?

Genç Çiftçiler için Tarımsal Kredi ve Destekler

Tarımsal üretimde çok büyük bir rolü olan gençlerin sürdürülebilir bir üretim gerçekleştirebiliyor olmaları amacıyla maddi kaynaklara ihtiyaçları oldukça fazla. Bu bağlamda gerek işletme kuruluşu gerekse de işletmenin geliştirilmesinde kredi ve desteklerin rolü hayli fazla. Siz de bu konuda başarılı bir kredi ve destek süreci geçirmek mi istiyorsunuz? O halde genç çiftçi desteği ile neler elde edebileceğinize bir göz atmalısınız!

Ziraat Bankası, 18 ile 41 yaş aralığında ve en az lise mezunu olanların bir işte çalışmıyor olmaları koşu aranıyor. Üstelik kredi, kadınların 1.500.000 TL’ye kadar destek almalarına imkân tanıyor. Bu çerçevede çiftçiler farklı alanlarda avantajlarla dolu bir yatırım sürecine girişebiliyor. Vadesi ve geri ödemesi de oldukça avantajlı olan bu desteğe başvurmak adına siz de sertifika kaydınızı yapmalısınız. Çünkü kurum bu sertifikayı gerekli sayıyor.

Kadınlar için Tarımsal Kredi ve Destekler

Kadınların tarımsal üretimdeki rolleri düşünüldüğünde destek ve hibe programlarından faydalanmaları oldukça önemli. Bu nedenle de bir hibe ve destek programından söz edilecekse Ziraat Bankası tarafından sunulan çözümleri değerlendirmek şart. Tarımda üretimin daha verimli ve sürdürülebilir olmasını sağlayacak desteklerle Ziraat Bankası büyük ayrıcalıklar sunmayı başarıyor. Bu çerçevede üretim daha kaliteli bir boyuta ulaşıyor.

İlköğretim eğitimini tamamlamış 18 yaşından büyük kadınlara sağlanan bu kredide miktar 1.500.000 TL’ye kadar ulaşabiliyor. Üstelik vade ilk 2 yıl anapara ödemesi olmaksızın 10 yıla kadar uzatılabiliyor. Hemen her kadın için oldukça değerli bir kredi imkânı sağlayan Ziraat Bankası Kredisi; işletme için farklı giderlerin karşılanmasında büyük bir avantaj elde edilmektedir. Siz de bu konuda en başarılı alternatifler için harekete geçmeye ne dersiniz?