HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Kadın Çiftçiye 1,5 Milyon TL Kredi

Kadın Çiftçiye 1,5 Milyon TL Kredi

Kadın Çiftçiye 1.5 Milyon TL Kredi

Kadın çiftçilerin tarımsal üretimde başarı elde etmesini sağlayacak en önemli unsurlardan bir tanesi de Ziraat Bankası Kadın Çiftçi Kredisi olacak. Sermaye ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan kadınların daha başarılı bir üretim sürecine kapı aralamaları mümkün oluyor. Üstelik üretim sürecinin her aşamasında ihtiyaç duyulan mali kaynaklar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukla kredilerle ortadan kaldırılıyor!

Ziraat Bankası, kadınlar için kredi uygulamasında oldukça önemli adımlar atmayı başarıyor. Bu konuda dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri şartların sağlanması sonrasında çiftçi kredilerine başvuruların yapılması. Başvuru süreçleri ve koşullar değerlendirildiğinde ise bu krediden fayda sağlamak oldukça basit. Peki, 1.5 Milyon TL’ye kadar kredi kullanma şansı sağlayan Kadın Çiftçi Kredisi ile ilgili neler bilmek gerekiyor?

Kadın Çiftçiye Kredi İmkânı

Kadın çiftçilerin kredi imkânlarından fayda elde edebilmesi adına Ziraat Bankası, teşvik edici uygulamalar getiriyor. Hem şartların daha uygun olması hem de kadınların çiftçilik konusundaki başarısının ortaya çıkarılması hedeflenmektedir. Bu çerçevede kadınların aşağıdaki koşulları sağlamaları durumunda kredi imkânından yararlanabilmeleri söz konusu!

  • 18 yaşından büyük olmak,
  • En az ilköğretim mezunu olmak,
  • Ücretli olarak bir işte çalışmamak,
  • Kadın Çiftçi Sertifikası almak.

Yukarıdaki koşulları sağlayan kadınların kadın çiftçi kredisi kapsamında 1.5 Milyon TL’ye kadar kredi kullanması mümkün. Üstelik bu kredi miktarı kadar önemli bir konu da vadenin oldukça özel bir şekilde belirlenmesi.

Ziraat Bankası Kredisi Vadesi Ne Kadar?

Kadın Çiftçi Kredisi kullanmak isteyen hemen herkes için öncelikli olarak bir vade ve ödeme planı belirlenmesi gerekli oluyor. Bu çerçevede vade ilk 2 yıl anapara ödemesiz ve 10 yıla kadar uzayabiliyor. Vadenin belirlenmesinde kredi miktarı ve kadın çiftçilerin talebi önemli rol oynuyor. Bu nedenle de bir kadının çiftçi olmak için kredi kullanması kolay. Üstelik harcamalarını kontrol altına alması çok çok değerli. Siz de 1.5 Milyon TL’ye kadar 10 yıl vadeli bir tarımsal kredi kullanarak harcamalarınızı kontrol edebilirsiniz. Sertifika ve diğer bütün merak ettikleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu konuda size profesyonel destek sağlıyoruz.