HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Teşviği

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Teşviği

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Desteği

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Desteği ile tarımsal üretimde artışı sağlayacak yenilikler gündeme geliyor! Bu çerçevede genç çiftçiler için sermaye eksikliği nedeniyle yaşanan sorunları ortadan kaldırmak mümkün oluyor. Siz de bir genç çiftçi olarak Ziraat Bankası’nın birbirinden ayrıcalıklı destek fırsatlarını değerlendirmek mi istiyorsunuz? O halde şartlar ve diğer bütün merak ettiklerinize daha yakından bir göz atmalısınız!

Türkiye’de tarımsal kalkınmanın en büyük destekçisi olan Ziraat Bankası destek ve kredi çalışmaları ile tarımsal üretimi desteklemeye devam ediyor. Bu çerçevede desteklenen sektörler ve destek miktarı genç çiftçiler için oldukça avantajlı. İşte genç çiftçi kredisi konusunda size özel bir yaklaşım elde etmek adına bütün detaylar!

Genç Çiftçi Kredisi Hangi Sektörleri Destekliyor?

Bir genç çiftçi için destek alarak tarımsal üretim gerçekleştirilmesi adına aşağıdaki sektörler için kredi imkânı sunuluyor.

  • Süt Sığırı Yetiştiriciliği
  • Sığır Besiciliği
  • Etlik Tavuk Yetiştiriciliği – Broiler
  • Seraclık
  • Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği

Bu sektörlerde üretim yapmak isteyen gençlere 1.500.000 TL’ye kadar genç çiftçi desteği sağlanıyor. Siz de koşulları sağlayan bir genç çiftçi adayı olarak yukarıdaki sektörler için hemen başvuru yapabilirsiniz. Peki, genç çiftçi olarak kredi imkânından yararlanmanın koşulları nelerdir?

Genç Çiftçi Kredisi Faydalanma Koşulları

Çiftçi olmak isteyenlerin ‘Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi’ alabilmeleri adına aşağıda sıralanan koşulları karşılaması gerekiyor. Bu nedenle de genç çiftçi desteği almadan önce bu koşulları incelemeniz şart.

  • En az liseyi tamamlamış olmak,
  • Yukarıda ifade edilen sektörlerde yatırım yapmak,
  • Faaliyet konusuyla ilgili ‘Sertifika’ almak,
  • 18 yaşından büyük ve 41 yaşından küçük olmak,
  • Bir işte ücretli olarak çalışmamak.

Bu koşulları sağlayan gerçek ve tüzel kişilere 1.500.000 TL’ye varan miktarlarda destek sağlanmaktadır. Kredinin vadesi 10 yıla kadar uzatılabileceği gibi yatırımın türüne göre vade değişebilmektedir. Canlı hayvan alımında 18 aya kadar artabilen vade bitkisel üretim faaliyetlerinde 12 ayı bulabilmektedir. Genç Çiftçi Kredisi kullanmak ve başvuru yapmak için hemen değerlendirmelerinizi yapın. Desteğe ihtiyacınız olan konularda bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Ekibimiz size hem sertifika hem de kredi konusunda destek olacak!