HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm tarımsal eğitimler Ziraat Bankası Tarımsal Kredi için gerekli yeterliliğe sahiptir ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ziraat Bankası Kadın Çiftçi Kredisi Eğitimleri

Ziraat Bankası Kadın Çiftçi Kredisi Eğitimleri

Ziraat Bankası Kadın Çiftçi Kredisi Eğitimleri

Çiftçilik, son zamanlarda oldukça popüler hale gelen işlerden bir tanesidir. Farklı alanlarda yapılan çiftçilikler için bireyler kredi talebinde bulunabilmektedir. Çünkü bu yönde ilerleyen bireyler, nakit sıkıntısı çekebilmektedir. Özellikle, kadın girişimciler bu anlamda nakit kaynağına bir hayli ihtiyaç duymaktadır. Kadın Çiftçi Kredisi alabilmek için SAYEM üzerinde yer alan eğitimleri inceleyebilirsiniz. Alacağınız eğitimler sonucunda tarafınıza sertifika verilmektedir. Bu sertifikaların hepsi krediye tamamen uygundur. Tarımsal kredi eğitimleri sayesinde, ihtiyacınız olan kredilere başvuru yapabilirsiniz. Aynı zamanda, küçükbaş, büyükbaş, arıcılık, seracılık, etlik piliç gibi belli başlı alanlarda eğitim sertifikalarını alabilmeniz mümkündür. Tarım Kredisi almak için bu yöndeki verilen eğitim türlerini gözden geçirebilirsiniz.

Ziraat Bankası’ndan bu alanlardaki kredilere başvuruda bulunmak için belirli şartları sağlamanız gereklidir. Bu şartlardan biri ise zorunlu eğitim ve sertifika programıdır. Zorunlu olan bu eğitimi tamamlamanız ve eğitim sonunda sertifikanızı almanız gereklidir. Bu sertifikaların ve eğitimlerin alınması için ise SAYEM tek yetkili kurumdur.

Ziraat Bankası Tarım Kredisi talebi için kadınlar veya genç bireyler ilgili şartları taşıyor ise kolayca başvuruda bulunabilirler. SAYEM’den alacağınız ilgili eğitimler sayesinde başvuruda zorunlu olan eğitim ve sertifika şartlarını sağlayabilirsiniz. SAYEM iki farklı kredi destek türü için eğitim ve sertifikasyon işlemi sağlamaktadır. Bunlar; Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi ve Ziraat Bankası Kadın Çiftçi Kredisi eğitimleridir. Bu desteklerin altında yer alan çalışmalar ise belli hayvancılık ve tarımsal faaliyetleri içermektedir. Genel olarak, bu yöndeki eğitim türlerini gözden geçirip net kararlar vermek için tarimsalkrediegitimi.subu.edu.tr/magaza linkini ziyaret edebilirsiniz.